In een persoonlijk gesprek belichten we graag het nut van online backup voor uw organisatie.

Volg ons ook op:
Persoonlijk advies aan klanten geven is een van de sleutelprincipes van Backup in Business. Wij geloven dat een tevreden klant is een klant die de beste oplossing voor zijn specifieke doeleinden heeft gevonden. We helpen daarom graag onze klanten in het identificeren en implementeren van hun wensen.

Verschillende gebruikersgroepen hebben verschillende vereisten. Een ideaal backupsysteem voor een groot bedrijf is te zwaar voor een klein bedrijfje of een particulier computergebruiker. Bij Backup in Business verkopen wij daarom geen “one size fits all”oplossingen. Wel hebben we een uitgebreid assortiment van verschillende pakketten en op maat systemen waaronder u een passende oplossing voor uw verlangen zeker kunt vinden.

Een van onze adviseurs komt graag bij u langs om u over de verschillende mogelijkheden in te lichten zodat u de beste keuze voor uw wensen kunt maken. Ze adviseren u over de grootte van de opslagruimte die u nodig heeft zodat uw account toereikend maar niet te groot voor uw doeleinden is. Ze helpen u ook om een ideaal backupschema in te stellen zodat uw account optimale beveiliging voor uw gegevens biedt. Als u advies over het installeren wilt of zelfs het programma door ons wilt laten installeren, doen wij dat ook met plezier.

Backup in Business geeft eerlijk en vakkundig advies waarop u kunt vertrouwen. Uw wensen en uw tevredenheid staan centraal in ons heel adviesproces. Neem contact met ons op voor een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.