In een persoonlijk gesprek belichten we graag het nut van online backup voor uw organisatie.

Volg ons ook op:

altijd up to date


Als klant van Backup in Business kunt u ervan verzekerd zijn dat uw gegevensbeveiliging altijd up-to-date is.

Bij traditionele backupmethodes moet u ervoor zorgen dat de backupmedia op tijd worden gewisseld. Stel dat iemand de tape was vergeten te wisselen, dan zijn uw gegevens niet volledig beveiligd. Met online backup heeft u dat probleem niet. Uw data wordt automatisch op door u gekozen tijdstippen gebackupped en u kunt zelfs elk uur een backup maken.

IT-apparatuur veroudert in een razendsnel tempo en soms lijkt het alsof bestanden met elke softwaregeneratie groter worden. Een topsysteem van vandaag kan binnen enkele maanden al ontoereikend zijn geworden. Backup in Business zorgt ervoor dat het voor u geen probleem is. U heeft geen eigen backupapparatuur meer nodig en wat u niet heeft, kan niet verouderen. Ook is het eenvoudig om meer capaciteit voor uw backupsysteem aan te schaffen. U neemt gewoon contact met ons op en we kunnen uw opslagruimte binnen enkele dagen upgraden.

Het backupprogramma wordt voortdurend verder ontwikkeld. Alle klanten van Backup in Business kunnen de nieuwste innovaties gebruiken zonder extra kosten. U hoeft dus geen softwareupgrades kopen en toch heeft u altijd de meest up-to-date versie van het backupsoftware.

Bent u overtuigd? Neem contact met ons op en vraag om een offerte voor uw eigen abonnement.