In een persoonlijk gesprek belichten we graag het nut van online backup voor uw organisatie.

Volg ons ook op:

onze diensten en tarieven


Wij bieden online backupoplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Met ons systeem bent u in staat om uw gegevens veilig te stellen wanneer het u goed uitkomt. U kunt kiezen voor een standaardpakket of een oplossing op maat.

Wat houdt een online backuppakket in?
  • Ons backupprogramma dient op uw computer geïnstalleerd te worden. Hiermee kunt u uw backups op door u gekozen tijdstippen automatisch laten draaien. Het programma zorgt ervoor dat uw data versleuteld naar onze servers wordt gestuurd en daar versleuteld wordt bewaard. Met hetzelfde programma kunt u uw data ook terughalen.

  • Opslagruimte voor uw gegevens op onze servers. De grootte van de opslagruimte hangt van uw abonnement af. U kunt kiezen voor een standaardpakket met een vaste datalimiet of een oplossing op maat waarvan u de datalimiet samen met onze experts zelf vaststelt. De bijbehorende datalimieten voor onze standaardpakketten kunt u hier bekijken:


Type pakket Aantal Gigabytes
Starter 1 GB
Starter Silver 2 GB
Starter Gold 5 GB
Intermediate 10 GB
Intermediate Silver 15 GB
Intermediate Gold 25 GB
Extended Silver 50 GB
Extended Gold 75 GB
Space Silver 100 GB
Space Gold 200 GB

Technische ondersteuning via telefoon en / of via email.

We bieden backuppakketten aan vanaf € 3,- per maand.
Bel of email ons om een offerte aan te vragen
.

Andere diensten
U kunt het backupprogramma zelf installeren of u kunt kiezen om onze experts het backupprogramma op afspraak te laten installeren. Tarieven van deze installatiedienst zijn afhankelijk van het aantal computers en van het besturingssysteem en / of bedrijfsomgeving.

Op aanvraag kunnen wij ook andere diensten leveren zoals bijvoorbeeld webhosting, webdesign, onderhoud, consultancy enz. Hiervoor kunnen professionele derde partijen ingeschakeld worden.