In een persoonlijk gesprek belichten we graag het nut van online backup voor uw organisatie.

Volg ons ook op:In deze huidige tijd is digitale informatie een belangrijk en onmisbaar deel van uw bedrijf. Denk hierbij aan uw klantenbestand, financiele administratie, documenten, email en andere belangrijke data. Het verlies van dergelijke gegevens kan rampzalige gevolgen hebben voor uw bedrijf.

Veelal staan dergelijke belangrijke gegevens opgeslagen op een enkele computer of centrale server binnen uw bedrijf. In het geval van een computercrash kunnen deze voor u onmisbare gegevens voor altijd verloren gaan. Ook het toepassen van een backupstrategie binnen uw eigen bedrijf bied geen bescherming tegen een calamiteit als brand. U kunt de veiligheid van uw gegevens fors vergroten door deze op geografisch gescheiden locaties op te slaan door middel van een online backup. Mocht er zich binnen uw bedrijf een calamiteit voordoen met als gevolg verlies van data, staan al uw belangrijke gegevens nog steeds veilig opgeslagen in uw online backup. De gegevens in uw online backup zijn direct toegankelijk zodat u snel weer aan de slag kunt.

Ook uw persoonlijke computer thuis kan gegevens van onschatbare waarde bevatten. Denk hierbij aan een video van de eerste stapjes van uw kind of de foto's van uw bruiloft. Ook hierin kan een online backup u extra veiligheid voor uw onvervangbare data bieden.

Met een online backup strategie van backup in business geniet u van de volgende voordelen:

Gemak
De dagelijkse online backup van uw belangrijke gegevens verloopt geheel automatisch zonder dat dit u extra tijd kost. U kunt eenvoudig zelf instellen op welke dagen u wilt backuppen en hoe lang u deze gegevens wilt bewaren.

Veiligheid
Uw gegevens worden veilig opgeslagen op een locatie waar deze niet vernietigd kunnen worden door een calamiteit binnen uw bedrijf of bij u thuis. Uw backups worden versleuteld opgeslagen op een server in een professioneel datacenter. Deze gegevens kunnen alleen worden gelezen met uw persoonlijke wachtwoord.

Zekerheid
Na elke backup ontvangt u een rapport via email. Zo weet u altijd de status van uw backup, of deze gelukt is en welke bestanden er gebackupped zijn. Ook wordt de huidige gebruikte opslagcapaciteit in het rapport vermeld. Zo weet u tijdig wanneer de maximale capaciteit (uw datalimiet) is bereikt en wanneer u deze dient te vergroten.

Altijd toegang tot uw gegevens
Het terugzetten van bestanden uit een online backup is snel en eenvoudig. Vanuit de backupclient of via de website van Backup in Business kunt u op ieder gewenst moment en plaats uw gegevens herstellen.

Minder kosten
Met Backup in Business bespaart u de kosten en tijd van de meer traditionele backupmethoden. U hoeft niet meer in hard en software alsmede kennis te investeren en de controle van de gemaakte online backup doet u middels de email rapportage welke u automatisch na een backup ontvangt.

Eenvoudig, toch? Klik hier om contact met ons te nemen voor uw eigen abonnement.